Author Topic: Fatal Error when running gallery scanner  (Read 1675 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline muttley1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Fatal Error when running gallery scanner
« on: January 15, 2016, 11:45:24 AM »
Has anybody seen this?

I've just installed TGPX (SE) on a new
domain and am having these issues when running the Scanner..

--------------------------------------------------------------------------------
Fatal Error
Error:
array_unique() expects parameter 1 to be array, null given

Trace:
array_unique in index.php on line 1829
call_user_func in index.php on line 57
---------------------------------------------------------------------------------

The reason I am running the scanner is because all of my galleries have zero thumbnails.
I've never experienced a lack of thumbnails before so I'm trying to re-generate them with the scanner.

Any help or suggestions would be greatly appreciated!

Offline peeperd

  • Newbie
  • *
  • Posts: 46
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: Fatal Error when running gallery scanner
« Reply #1 on: February 16, 2016, 04:11:50 PM »
have you added the galleries b4 and it worked? if not they may not be compatible.

Offline muttley1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Fatal Error when running gallery scanner
« Reply #2 on: June 13, 2016, 11:01:49 AM »
I've just reinstalled TGPX due to all the various PHP & MySQL errors.
I only had about 100 galleries so it was ok to start over....

The weird thing is, everything now works but I'm not getting any thumbnails (when I go to Galleries>Search Galleries) from the same feed as before.
I've done 2 installs today and the other one generates thumbnails ok so it can't be the feed...

On the install that is generating thumbnails, the galleries aren't building.
Could be me being a spaz but I thought I'd mention it just in case its a known issue etc.

Offline peeperd

  • Newbie
  • *
  • Posts: 46
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: Fatal Error when running gallery scanner
« Reply #3 on: June 22, 2016, 06:12:05 AM »
if you want me to look pm me your email.

Unofficial JMB Support Forums

Re: Fatal Error when running gallery scanner
« Reply #3 on: June 22, 2016, 06:12:05 AM »


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
20 Replies
3605 Views
Last post September 16, 2012, 04:24:55 PM
by alex7c
0 Replies
1264 Views
Last post August 05, 2013, 07:07:54 PM
by Chad
0 Replies
1091 Views
Last post October 04, 2014, 06:39:06 PM
by oman
4 Replies
1769 Views
Last post July 08, 2016, 06:41:39 AM
by amebb
2 Replies
1771 Views
Last post December 01, 2016, 08:27:53 AM
by jollyhumper