Author Topic: failure after edit link  (Read 951 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mac500

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
failure after edit link
« on: January 10, 2014, 09:53:34 PM »
everything works fine, but if i edit a link i.e. set it from regular to premium i get an error in admin section.

 
Code: [Select]
(Weight: 1.00; Clicks: 0; Comments: 0; Ratings: 0; Avg Rating: {"message":"number_format() expects parameter 1 to be double, string given on line 22 of ajax.php(1660) : eval()'d code","status":"Failure"}

pls look at ht attachment.
 

Offline mac500

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: failure after edit link
« Reply #1 on: January 11, 2014, 04:48:08 PM »
i fixed it with this 2 mysql commands:

UPDATE `lx_links` SET `rating_avg`=0 WHERE `rating_avg` IS NULL

ALTER TABLE `lx_links` MODIFY `rating_avg` float DEFAULT 0;
« Last Edit: January 11, 2014, 06:13:51 PM by mac500 »

Unofficial JMB Support Forums

Re: failure after edit link
« Reply #1 on: January 11, 2014, 04:48:08 PM »


Tags:
 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
2 Replies
1435 Views
Last post July 16, 2012, 08:07:42 PM
by Dred
1 Replies
867 Views
Last post January 27, 2013, 12:45:41 PM
by bbhrucy79
2 Replies
1304 Views
Last post April 06, 2013, 04:42:35 PM
by majickwolf
11 Replies
1952 Views
Last post September 27, 2013, 09:33:30 PM
by Chad
2 Replies
911 Views
Last post October 07, 2013, 06:15:10 AM
by Huge